Kaninchen smooth haired dachshunds kennel

Meer weten?


Volg ons op Facebook


of neem contact op!Regelmatig doen wij met onze teckels mee aan zowel nationale als internationale hondententoonstellingen (shows), waar zij worden beoordeeld op hun uiterlijk, gangwerk en karakter. Meedoen aan de shows is verplicht gesteld door de rasvereninging als men een nestje zou willen fokken. Het showen heeft inmiddels drie internationale kampioenen opgeleverd, iets waar we erg trots op zijn!

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van enkele showresultaten.


12-10-2017

De afgelopen weken zijn weer druk geweest voor Lola en niet zonder resultaat! In België behaalde zij in de zomer twee jeugdpunten in Luik en Namen en werd tweemaal beste teef van het ras. Op de internationale show in Maastricht behaalde zij haar laatste benodigde punten voor het Nederlands jeudkampioenschap en het internationale WUT-jugend kampioenschap met eenmaal beste teef en eenmaal reserve beste teef! Als kers op de taart behaalde zij op de internationale show in Zwolle twee keer een eerste plaats in de jeugdklasse, werd beste teef én BESTE VAN HET RAS én 4e BESTE IN DE GROEP (van alle teckels)!

U kunt begrijpen dat wij voorlopig op een roze wolk blijven..

03-02-2017

Op vrijdag 3 februari heeft Lola (Charming Chocolates Always On Top) voor het eerst meegedaan in de babyklasse, met een ontzettend mooi resultaat! Zij werd onder keurmeester dhr. Trumpfheller (Duitsland) eerste in de babyklasse met een veelbelovend en werd daarmee beste baby van het ras. Trots ben je altijd, maar als eigenaar én fokker ben je extra trots!
 

Copyright © 2020 Charming Chocolates. All rights reserved.