Kaninchen smooth haired dachshunds kennel

Meer weten?


Volg ons op Facebook


of neem contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de toekomst zullen wij af en toe een nestje fokken en grootbrengen, echter is dit voor ons geen 'moeten'. De eerste keus is altijd voor onszelf, wat we niet aan kunnen houden wordt een passend baasje voor gezocht. Op deze pagina informeren wij u graag over de plannen.


***

LET OP!

Wegens de Corona-crisis zullen wij voorlopig geen nestje plannen en nemen ook geen mensen aan op een lijst. De benodigde gezondheidsonderzoeken kunnen nu niet uitgevoerd worden, de dierenarts heeft een beperkt spreekuur en het reizen naar een reu in het buitenland is nu niet mogelijk. Daarnaast is voor de toekomstige eigenaren het opvoeden en socialiseren van een pup nu niet voor de volle 100% mogelijk. We krijgen vele aanvragen per dag van mensen die (wellicht) plotseling tijd hebben voor een pup, houdt er rekening mee dat de pup straks aanpassingsproblemen kan krijgen als de baasjes weer aan het werk gaan. Een teckel is niet alleen 'even leuk' voor nu, dit is een verantwoordelijkheid voor minstens de aankomende 15 jaar!

 

***


Wilt u op de hoogte blijven? Daarvoor kunt u ons het beste een e-mail sturen zodat u op de mailinglist komt of deze website in de gaten houden. Let op, de mailinglist is niet hetzelfde als de wachtlijst!

 

Wilt u in aanmerking komen voor een pup? Neem dan ook contact met ons op, we nodigen u dan uit voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. We verwachten dat u geïnteresseerd bent in waar uw toekomstige pup vandaan komt en vanzelfsprekend willen wij ook weten waar onze pup terecht komt. Na dit gesprek zullen we kijken of u in aanmerking komt om één van onze pups een goed tehuis te bieden. Mocht het van beide kanten bevallen dan wordt u op de wachtlijst geplaatst.

 Aanvragen waarbij men niet geïnteresseerd is in de herkomst of wanneer er alleen om de pupprijs wordt gevraagd worden niet behandeld.

 

De puppy's worden hier in huis grootgebracht, zijn gechipt en volledig gevaccineerd, krijgen een officiële stamboom en DNA-afstammingsprofiel uitgegeven door de Raad van Beheer en er wordt vanaf het begin van de sensitieve periode veel tijd in de socialisatie gestoken. Wij zullen adviseren op basis van het karakter welke pup het meest voor u in aanmerking komt. Natuurlijk kunt u altijd uw voorkeur aangeven.

 

Mochten wij geen plannen hebben voor een aankomend nestje, dan verwijzen wij u graag naar een bevriende fokker of naar de website van de Nederlandse Teckelclub (www.teckelclub.nl).

 

Copyright © 2020 Charming Chocolates. All rights reserved.