Kaninchen smooth haired dachshunds kennel

Meer weten?


Volg ons op Facebook


of neem contact op!

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

***

LET OP!

Wegens de Corona-crisis zullen wij voorlopig geen nestje plannen. De benodigde gezondheidsonderzoeken kunnen nu niet uitgevoerd worden, de dierenarts heeft een beperkt spreekuur en het reizen naar een reu in het buitenland is nu niet mogelijk. Daarnaast is voor de toekomstige eigenaren het opvoeden en socialiseren van een pup nu niet voor de volle 100% mogelijk. We krijgen vele aanvragen per dag van mensen die plotseling tijd hebben voor een pup, houdt er rekening mee dat de pup straks aanpassingsproblemen kan krijgen als de baasjes weer aan het werk gaan. Een teckel is niet alleen 'even leuk' voor nu, dit is een verantwoordelijkheid voor minstens de aankomende 15 jaar!


***

31-07-2019

De website is vernieuwd! Geniet van de laatste updates en foto's.

***

Op 29 juli 2018 kreeg onze chocoladebruine dame Jolie (Dilemma Cuir de Russie) vier gezonde pupjes, één chocoladebruine reu en drie black & tan teefjes. Moeder en pupjes maken het goed, alle pups zijn reeds  gereserveerd.


***


Op 4 februari 2018 heeft onze black and tan dame Pepper (Marmeladnaya Iz Omskoi Kreposti) twee gezonde chocolade and tan kleurige kaninchen teefjes gekregen. Moeder en pups maken het goed.

Beide teefjes zijn reeds gereserveerd.

***


Op 17 augustus 2017 is Sasha (Duracel-Dax No One Like You) bevallen van een rond en gezond rood teefje. Zij zal gaan heten: Charming Chocolates Bundle of Joy. Het teefje is reeds gereserveerd.

***

02-06-2017

Voor begin augustus van dit jaar (2017) staat er, als alles goed gaat, een nestje met onze rode dame Sasha (Duracel-Dax No One Like You) op de planning.

Wij hopen op een voorspoedige zwangerschap en bevalling!

***

26-02-2017

De website is vernieuwd! Foto's van de laatste fotoshoot zijn toegevoegd, nieuwe pagina's voor de pups zijn aangemaakt en de informatie per pagina is bijgewerkt. Heel veel leesplezier! 

Copyright © 2020 Charming Chocolates. All rights reserved.