Kaninchen smooth haired dachshunds kennel

Meer weten?


Volg ons op Facebook


of neem contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Charming Chocolates introduceert nieuwe musthaves: Couture voor teckels!

 

Wie teckels heeft weet dat zij het liefst een warm plekje opzoeken. In huis is geen dekentje of kussen veilig, ze kruipen er heel graag onder. Op de koudere dagen van het jaar zijn dit soort plekjes helemaal favoriet. Hiervoor heeft Charming Couture een heerlijke oplossing ontwikkeld: slaapzakken voor teckels!

Onze handgemaakte slaapzakken zijn gevoerd voor extra zacht comfort, gemaakt van ademende stoffen, anti-statisch en verkrijgbaar in prachtige kleuren en patronen voor urenlang lekker snoezen... Perfect voor in de mand, bench of op de bank, maar ook handig voor onderweg!

Meer weten of bestellen? Bekijk de gloednieuwe website van Charming Couture: www.charmingcouture.nlHoe bescherm je je teckel buiten tegen de weersomstandigheden?


Zodra de dagen korter worden en de temperatuur daalt zijn de teckeltjes door hun korte bodemafstand kwetsbaar voor de weersomstandigheden en kou. Mijn ervaring is dat vooral de korthaartjes hier gevoeliger voor lijken te zijn, maar ook de teckels van andere vacht variëteiten kunnen last hebben van de kou. Een warm jasje lijkt een fijne uitkomst, maar door in verhouding de lange rug en diepe borst van de teckel passen de standaard hondenjasjes hen helaas niet.

 

Voor dit probleem lanceert Charming Chocolates de oplossing: handgemaakte teckeljasjes op maat!

 

Het woord 'Couture' zegt het al: het design en de productie van modieuze kleding, op maat gemaakt, naar de specifieke wensen en maten van de cliënt. Voor elke bestelling zal er aan de hand van de doorgegeven maten een eigen en uniek naaipatroon worden getekend wat vervolgens zal worden uitgewerkt in de gewenste stof. Op deze manier heeft u voor uw teckel het best passende jasje.

 

Door het gebruik van zachte fleece als binnenvoering en prachtige materialen van hoge kwaliteit voor de buitenzijde is het jasje niet alleen functioneel, maar ook voor het oog een lust om te zien. In alle stoffen voor de buitenzijde is wol verwerkt, wat de warmte goed vast houdt en van nature waterafstotend werkt. Mocht het jasje toch nat worden, dan blijft de wol warmte genereren waardoor je teckel toch warm blijft.  Daarnaast is wol erg comfortabel om te dragen door de ademende textuur van de wolvezels, werkt het vuilafstotend door het natuurlijke wolvet en blijven stoffen met wol langer mooi dan andere materialen.

Alle jasjes kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden op 30 graden in het wolprogramma, voeg echter geen wasverzachter toe en maak geen gebruik van de droger.

 

Wat is er mogelijk?

 

De jasjes worden eigenhandig geproduceerd in eigen atelier: handmade en homemade! Hierdoor kunnen de diverse maten en wensen voor kleuren gemakkelijk worden doorgegeven en verwerkt naar uw eigen voorkeur. Er zijn speciaal voor dit seizoen modieuze, verfijnde en stoere stoffen ingekocht. Bovendien kunnen door de eigen productie de kosten beperkt blijven. Alhoewel Charming Couture zich richt op de ongewone maten van de teckels, kunnen er uiteraard ook jasjes voor andere rassen gemaakt worden.

Heeft u bijzondere wensen? Een bijpassende sjaal voor u als eigenaar in dezelfde stof als het jasje behoort tevens tot één van de vele mogelijkheden.

Blijf via onze Facebook pagina van Charming Couture op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

 

 

 

 

 

 

 


 

Nieuwsgierig geworden? Meer weten of bestellen? Bekijk de gloednieuwe website van Charming Couture voor jasjes op maat en nog meer stiijlvolle producten voor zowel teckels als het personeel: www.charmingcouture.nl

Via Facebook zijn wij ook bereikbaar!
 

 

 

 

 

 

 


 

 


Charming Couture
Houtschijfjes motief met okergele voering
Houtschijfjes motief met rode voering
Houtschijfjes motief met donkerbruine voering
City Jungle motief met donkergroene voering
Groen kabelmotief met lichtgrijze voering
Okergeel kabelmotief met donkergrijze voering
Kerst editie

 

Copyright © 2020 Charming Chocolates. All rights reserved.