Kaninchen smooth haired dachshunds kennel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de toekomst zullen wij af en toe een nestje fokken en grootbrengen.

Op deze pagina informeren wij u hier graag over.

 

***

Op 29 juli 2018 kreeg onze chocoladebruine dame Jolie (Dilemma Cuir de Russie) vier gezonde pupjes, één chocoladebruine reu en drie black & tan teefjes. Moeder en pupjes maken het goed, alle pups zijn reeds  gereserveerd.

***

Op 4 februari 2018 heeft onze black and tan dame Pepper (Marmeladnaya Iz Omskoi Kreposti) twee gezonde chocolade and tan kleurige kaninchen teefjes gekregen. Moeder en pups maken het goed.

Beide teefjes zijn reeds gereserveerd.

***

Op 17 augustus 2017 is Sasha (Duracel-Dax No One Like You) bevallen van een rond en gezond rood teefje. Zij zal gaan heten: Charming Chocolates Bundle of Joy. Het teefje is reeds gereserveerd.

***

Op 25 augustus 2016 heeft Mila (Mari Huana Iz Omskoi Kreposti) twee gezonde dames ter wereld gebracht. Beide dames zijn black & tan en blijven hier wonen.

***

 

Wilt u op de hoogte blijven? Daarvoor kunt u ons het beste een e-mail sturen zodat u op de mailinglist komt of deze website in de gaten houden.

 

Wilt u in aanmerking komen voor een pup? Neem dan ook contact met ons op, we nodigen u dan uit voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. We verwachten dat u geïnteresseerd bent in waar uw toekomstige pup vandaan komt en vanzelfsprekend willen wij ook weten waar onze pup terecht komt. Na dit gesprek zullen we kijken of u in aanmerking komt om één van onze pups een goed tehuis te bieden. Mocht het van beide kanten bevallen dan wordt u op de wachtlijst geplaatst.

 Aanvragen waarbij men niet geïnteresseerd is in de herkomst worden niet behandeld.

 

De puppy's worden hier in huis grootgebracht, zijn gechipt en volledig gevaccineerd, krijgen een officiële stamboom en DNA-afstammingsprofiel uitgegeven door de Raad van Beheer en er wordt vanaf het begin van de sensitieve periode veel tijd in de socialisatie gestoken. Wij zullen adviseren op basis van het karakter welke pup het meest voor u in aanmerking komt. Natuurlijk kunt u altijd uw voorkeur aangeven.

 

Mochten wij geen plannen hebben voor een aankomend nestje, dan verwijzen wij u graag naar een bevriende fokker of naar de website van de Nederlandse Teckelclub.

Meer weten?


Volg ons op Facebook


of neem contact op!

 

Copyright © 2019 Charming Chocolates. All rights reserved.